A DXN, a DEXIN szó rövidítése.
A DEXIN pedig egy kínai kifejezés, amely becsületességet, megbízhatóságot és erényt jelent.

Feleségemmel azért választottuk a DXN céget, mert  a fent felsorolt értékeket mind képviseli és ezt nagyon fontosnak tartjuk.

A DXN-t – a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott – Dato’dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma – vagy más néven Lingzhi -gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a “One Dragon”, “One World One Market” and “One Mind” koncepciót. A DXN a gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét.

“One Dragon” 

Az egész folyamatot – a termesztést, a feldolgozást és a marketinget – egyedül a vállalat végzi, szigorú minőség ellenőrzés mellett.

“One World One Market”

Az egész világra kiterjedő csatlakozási lehetőség és bónuszrendszer minden törzsvásárló számára.

“One Mind”

A vállalat és a törzsvásárlók egyazon szándékkal összpontosítanak a DXN üzletre.

A DXN Logója a sikert szimbolizálja. 

A kínai filozófia alapvető része az öt elem, melyből három megtalálható a DXN logójában. (tűz, víz, fa)

A piros ovális forma a felkelő napot szimbolizálja (tűz), amely a vállalat harcos szellemét szimbolizálja. Az eltökéltséget és kitartást jelenti a DXN víziójának megvalósításához.

A kék vízszintes vonal a vállalatot szimbolizálja (víz), amely az üzleti fejlödés lendületének erõforrása.


A zöld ágak a vállalat szilárd elhatározását jelenti a növekedésre, és elszánt törekvését a kiválóságra azáltal, hogy a egészség alapú iparra koncentrál.

Számunkra a DXN nemcsak egy munkalehetőség, hanem egyfajta életforma, életérzés és mindezek mellett még az egészségünkről is gondoskodik.


Ajánlom számodra A DXN cég nyújtotta lehetőséget, amivel egy minőségi életet tudsz elérni és elmondhatod magadról, hogy tényleg szereted, amit csinálsz.
A munkád egyben egy életformává alakul át.

Nem ígérhetem, hogy ez így lesz, csupán rajtad múlik, akarod-e és mennyit teszel érte!

Készen állsz arra, hogy változtass jelenlegi életeden?

Dormán György

Megmutatom neked az utat, hogyan kezd el sikeresen működtetni saját, jól jövedelmező vállalkozásodat, melyet otthonról irányítasz és pénzt teremtesz vele.

Vannak kérdéseid? Keress meg bátran az elérhetőségeimen!