Amiért ezt a lehetőséget választottam
3
Ismerd meg a  történetem
Feleségemmel sokszor gondolkodtunk azon, hogyan tudnánk vágyainkat és céljainkat megvalósítani és egy olyan életet teremteni, ahol a boldogság minden formája jelen van.
Amit fontosnak tartunk: – gyermekeink biztonságos jövője – egészséges életmód – tanulni, fejlődni (tudásban, lelkiekben és anyagilag egyaránt) – jólét – embertársaink segítése – szabadság ( mind időben és munkában ) – egy olyan munka, amivel mindez megvalósítható
Mindketten az egészséges életmód pártján vagyunk. Feleségemnek ez a munkája, hívatása is: dietetikus – táplálkozási szaktanácsadó és fitoterapeuta.

A hétköznapi mókuskerék (ébredés után a gyerekek ellátása, bölcsőde, iskola, munka, majd a gyerekekért elmenni, bevásárlás, hazaérkezés, vacsora, fürdés,…) mellett igen kevés idő jut arra, hogy a család együtt legyen, és akkor még nem is beszéltem az egyéb dolgokról (kikapcsolódás, hobby, sport, barátok/ismerősök, stb.). Gondolom ez sokak számára ismerős érzés (főleg ahol gyerek is van).

A mai világban sajnos nagyon sok családnál fellelhető a stresszes életvitel, anyagi nehézségek, és ebből adódóan előbb- utóbb betegség(ek) kialakulása. Az embereket, szinte kihasználva, éhbérért dolgoztatják a legtöbb munkahelyen és nem becsülik meg anyagilag és erkölcsileg sem (vagy csak részben) szakmai tudásukat, munkavégzésüket! A megélhetéshez sok esetben plusz munkát kell keresni (feltéve, ha van).

Eldöntöttük, hogy mindent megteszünk azért, hogy másképp legyen. Ezzel nem csak magunknak, hanem más családoknak is szeretnénk segíteni.
Többször motoszkált a fejünkben, hogy milyen munka lenne a legjobb megoldás erre. Mivel adott mindkettőnk szakmai tudása, valami olyanra lenne szükségünk, amihez mindketten értünk és szívesen csinálnánk. – otthonról, online lehessen végezni, amennyiben lehetséges – az egészséget szolgálja – olyan termék legyen, amit az emberek többsége nap- mint- nap használ.

Mit mondjak? Nem egyszerű feladat! Hosszan és kitartóan kerestem a lehetőségeket, hogy végre megtaláljam, ami megadhatná nekem azt, ami után vágyódom: pénzügyi függetlenséget, a családommal tölthető minőségi időt és a jogot, hogy azokat a dolgokat tegyem, amik fontosak nekem.
Arra hamar rájöttem, hogy az internet lehetőségei jelenthetik számomra a megoldást. De mégis, hogyan lesz belőle pénz?

Mikor rátaláltunk a lehetőségre, alig hittem el, hogy felfedeztük…
Minél többet tudtam meg róla, annál jobban tetszett. És ekkor jött egy nagyon erős “AHA” érzés: pontosan ilyet kerestünk!

Két dolog fogott meg először igazán:
1. a vezető termék, mely élvezeti cikk, és amelyet akkor is megvennék magamnak, ha nem foglalkoznék a pénzkereseti lehetőséggel.
2. az online eszközök, amelyek biztosítják számomra, hogy otthonról, az internet lehetőségeit kihasználva dolgozzak.

Ma már életünk részévé váltak a termékek és tudjuk, jó úton vagyunk céljaink, álmaink elérésére!

Dormán György
Jó lenne tudni miről van szó? Ez az, amit Te is szeretnél?
Az elején tanulást és folyamatos munkát kell belefektetni, hogy később élvezni tudd azt a szabadságot, amit ez az üzlet nyújthat Neked. Tehát csak akkor érdemes tovább olvasnod, hogyha

  • nem azonnal (vagy 2-3 hónapon belül) van szükséged az ebből származó jövedelemre
  • ha szívesen tanulnál, és fejlesztenéd magad ingyenes tanfolyamokkal, anyagokkal, szakértő segítséggel különböző területeken (online marketing, önfejlesztés, kommunikáció…)
  • ha van kitartásod és türelmed megdolgozni a sikerért, akkor nagyon sok jó, könnyen használható, ingyenes online eszközt és segítséget kapsz a kezedbe.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Mobil: +36 20/9512-291
Email: evoncafe@gmail.com

7 + 3 =