STABIL HÁTTÉR A DXN VÁLLALAT
Ahhoz, hogy valóban pénzt tudj keresni az interneten mindössze három dologra van szükséged:

MEGBÍZHATÓ CÉG

Hosszútávra tervezhetsz vele.

PIACKÉPES TERMÉK

A mindennapok termékei

STABIL RENDSZER

Megfelelő online rendszer, stabil vásárlói körrel.
A DXN megadja azt, amit a legtöbb ember eddig hiába keresett az interneten; valós otthoni munkával, rendszeres jövedelmet. Ismerd meg, és élj ezzel a nagyszerű lehetőséggel!
Bármilyen vállalkozásba is kezdesz, elengedhetetlenül fontos a biztos háttér, a megbízhatóság. Fontos, hogy fel tudd vállalni azt a céget, amelyikkel együtt dolgozol és el tudd fogadni az értékrendjét, küldetését. Olyan munkába érdemes erőd, munkád és időd fektetni, aminek hosszú évek múlva is élvezheted a gyümölcsét, nem csak Te, hanem a gyermekeid is.

Az első és piacvezető “ganodermás“ cég a DXN

  • 24 éve sikeresen működő stabil vállalat
  • Európában 9 éve van jelen
  • A világ több, mint 180 országban van jelen, 6 millió elégedett törzsvásárlóval.
  • A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül előkelő 24. helyet foglalja el.
  • A DXN, a DEXIN szó rövidítése. A DEXIN pedig egy kínai kifejezés, amely becsületességet, megbízhatóságot és erényt jelent.
A DXN alapítója Dato’dr. Lim Siow Jin, aki a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma – vagy más néven Lingzhi -gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.
A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a “One Dragon”, “One World One Market” and “One Mind” koncepciót. A DXN a gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét.

Egészségmegőrzés egyszerűen a ganoderma gyógygombával

Prémium minőségű wellness termékek mindenki számára.
A legnagyobb kincsünk, az egészség! Milyen sokszor hallottuk már és valószínűleg mi magunk is így gondoljuk! De vajon mit teszünk azért, hogy így legyen? Nagyon sok minden meghatározza, hogy mennyire vagyunk egészségesek és mennyivel jobb tudatosan élni és tenni az egészségünkért. Akinek drága az egészség megőrzése, az nem számol a betegség költségeivel! Mi jó ideje fogyasztjuk a DXN termékeit és nagyon örülök neki, hogy ezzel is hozzájárulok a családom egészségéhez.
Észrevetted, hogy egyszerű dolgok megváltoztatásával milyen sokat tehetünk az egészségünkért?
A ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit, fokozza annak természetes öngyógyító képességét, erősítheti az immunrendszert.

A DXN Ganodermát szigorú laboratóriumi előírások, körülmények mellett dolgozzák fel. Tabletta, illetve por formájában közvetlenül palackozzák, vagy tasakolják. A gazdaság technikai személyzet minden nap végez minőség ellenőrzési vizsgálatokat a laboratóriumban, valamint szigorúan ellenőrzik a csomagolt terméket. Így tudja garantálni a termékek minőségét, tisztaságát a fogyasztóknak.

A DXN egyedülállóan a világon, egy saját fejlesztésű és szabadalmaztatott eljárással dolgozza fel a gyógygombákat.
Kb. 20kg ganodermából lesz, 1-1,5kg porított őrlemény, magas hatóanyagtartalommal.

A garanciát a minőségre és a jó ár- érték arányra úgy nyújtja, hogy a biotermesztéstől, a feldolgozáson át, a csomagolás- és az értékesítésig, mindent egy kézben tart.

A magas színvonalat és minőséget, a különböző ISO minősítések igazolják.

A baloldali videóból személyesen a DXN alapítójától tudhatod meg:
<< Miért kell a Ganoderma és a Spirulina?

Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat, vagy éppen anyagi lehetőségük híján lemondani, a megszokott étrend- kiegészítőjükről.
Hallottál már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?

A DXN részéről egy fantasztikus ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata.
Termékeit 180 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.

A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.

 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Mobil: +36 20/9512-291
Email: evoncafe@gmail.com

7 + 7 =