Itt kopogtat  az év egyik legszebb ünnepi időszaka: Advent!

Itt kopogtat az év végi és egyben a legszebb ünnepi időszak: Advent!
Ennek apropóján hoztam nektek, egy nagyon finom kávé receptet.
Lepd meg magad, vagy ismerőseid ezzel az igazi kávékülönlegességgel!

Hozzávalók:

– 100%-os arabica instant kávépor (Lingzhi Black Coffee – ganoderma kivonattal, 1 dl (hosszúkávéként)
– néhány szem mandula, dió
– 1 teáskanál gesztenyepüré
– 1 teáskanál mandulaszirup
– pici őrölt fahéj
– habtejszín

Elkészítése:

Egy tasak Lingzhi Black Coffee- hoz tölts 1dl 60-70 fokos vizet, add hozzá a gesztenyepürét és jól keverd össze.
A habtejszínbe tedd bele a mandulaszirupot és verd fel habbá.
A kész habból tegyél a kávé tetejére, szórjál rá szétmorzsolt mandula és dió darabokat és szórd meg fahéjjal. Díszítésként fahéj rudat is beleszúrhatsz.

Fogyaszd szeretettel!

A hozzávalók egy részét ( Lingzhi Black Coffee) megvásárolhatod webáruházunkban, az alábbi linkre kattintva.

Szeretnél törzsvásárlói áron vásárolni, 20- 25% kedvezménnyel?