Itt kopogtat az év egyik legszebb ünnepi időszaka: Advent!
Hozzávalók:
– 100%-os arabica instant kávépor (Lingzhi Black Coffee – ganoderma kivonattal, 1 dl (hosszúkávéként)
– néhány szem mandula, dió
– 1 teáskanál gesztenyepüré
– 1 teáskanál mandulaszirup
– pici őrölt fahéj
– habtejszín
Elkészítése:
Egy tasak Lingzhi Black Coffee- hoz tölts 1dl 60-70 fokos vizet, add hozzá a gesztenyepürét és jól keverd össze.
A habtejszínbe tedd bele a mandulaszirupot és verd fel habbá.
A kész habból tegyél a kávé tetejére, szórjál rá szétmorzsolt mandula és dió darabokat és szórd meg fahéjjal. Díszítésként fahéj rudat is beleszúrhatsz.
Fogyaszd szeretettel!
A hozzávalók egy részét ( Lingzhi Black Coffee) megvásárolhatod webáruházunkban, az alábbi linkre kattintva.
Szeretnél törzsvásárlói áron vásárolni, 20- 25% kedvezménnyel?